Business Events

Een solide thuissituatie is het meest onderschatte geheim voor succes
Download PDF

Professionele prestaties hangen altijd sterk af van hoe stevig iemand in zijn/haar schoenen staat. De thuissituatie en de persoonlijke tevredenheid spelen daarbij een cruciale rol. Hoe beter mensen zich in hun privé leven voelen, hoe beter ze in hun vel zitten, des te meer creativiteit, energie, innovatievermogen en productiviteit zullen zij laten zien.

Zo gaat dat, iedereen weet dat en wat doen we met deze mooie wetenschap?

Voor wie doen wij onze Business Events

 • Jij maakt deel uit van een organisatie die hun klanten inspirerende events en congressen met veel waarde aanbiedt. De uit het dagelijke leven gerepen ‘CouplePower’ of ‘Hello Tiger, I love you’ thema’s kunnen substantieel bijdragen tot de tevredenheid van jouw publiek én tot hun en daardoor jouw succes.
  Het is een bekend ervaringsfeit dat de interesse van klanten/relaties voor jouw event zal groeien als – naast thema’s die direct met jouw expertise te maken hebben- ook persoonlijke thema’s aan bod komen, mits deze op een luchtige, uitnodigende en frisse manier worden gepresenteerd.
 • Jij maakt deel uit van een bedrijf dat het welzijn van zijn personeel hoog in het vaandel heeft staan en jij weet dat jouw mensen zich ook persoonlijk dienen te ontwikkelen om het algemene prestatieniveau in de organisatie stabiel te houden of te laten groeien. Als mensen privé relaties beter begrijpen dan begrijpen ze trouwens ook professionele relaties beter. En dat leidt zeker tot meer werkplezier, hogere productiviteit en betere resultaten. Laten wij kijken hoe wij hier samen mooie en belangrijke events kunnen doen.

Keynotes en Master Classes

Onze Keynotes (45 – 90 minuten) en Master Classes (1.5 – 3 uur) over de kracht van menselijke relaties zijn inspirerende sessies met humor en diepgang. In korte tijd krijgt het publiek uitnodigende inzichten en vele concrete handvaten voor het verbeteren van relaties.

Iedere presentatie wordt volledig op maat gemaakt op basis van de wensen van de opdrachtgever. We werken altijd op een interactieve en uitnodigende manier, waardoor de events uitermate productief zijn. Ze zijn toegesneden op individuen. Events voor paren of een mix van beiden zijn natuurlijk ook mogelijk.


  Hier een paar thema’s die centraal kunnen staan bij onze Keynotes, Master Classes of Workshops:

 • Hello Tiger, I love you! Hoe liefde voor zelf en de ander dé basis voor persoonlijk en professioneel succes en geluk zijn.
 • Omgaan met stress
 • Life-work balance
 • Hoe blijft een langdurige relatie ‘vers’ en gelukkig?
 • Effective communicatie
 • Mannen & vrouwen, hoe werkt dat nou écht
 • Dankbaarheid & genegenheid
 • Een sterk team blijven – thuis en op de werkvloer
 • Intimiteit en seksualiteit in een langdurige relatie
 • Vertrouwen & Vergeving
 • Etc.!!! – vertel ons jouw ideeën en wensen en we werken het samen uit.
 • We hebben ook speciale programma’s gericht op ExPats

Kom in contact

Robert Benninga
De presentaties worden gegeven door Robert Benninga, al dan niet in samenwerking met Ingeborg Weser.

benninga-zonderdas2Robert Benninga

Heeft de laatste 25 jaar, na zijn 17 jaar corporate carrière meer dan 300.000 mensen in 54 landen toegesproken met zijn Keynotes, Master Classes en Workshops. Dit naast het individueel begeleiden via primair Skype & FaceTime van honderden ambitieuze entrepreneurs en business leaders. Nationaal en internationaal geeft Robert deze sessies vaak samen met zijn partner Ingeborg Weser.

Ingeborg Weser

Is psycholoog en deskundige voor het optimaliseren van menselijke relaties. Met ‘CouplePower’ bundelen beiden hun expertise. Mensen waarderen het warme, begripvolle en uitnodigende contact met het publiek in combinatie met duidelijkheid, frisse humor en gepaste diepgang.