Personal Coaching

Bring back that loving feeling….

Zit je samen met jouw partner met vragen waar jullie samen niet gemakkelijk uit komen? Ervaar je jouw relatie op dit moment als onbevredigend en wil je er samen met jouw partner verandering in brengen? Loopt jullie communicatie stroef? Is jullie seksleven ingedut? Sta je in jouw leven voor nieuwe uitdagingen in jouw carrière? Voel je je door stressfactoren in jouw leven belast en kunnen jullie elkaar daarbij niet voldoende bijstaan? Is er mogelijk sprake van een derde persoon in jullie relatie? Zijn de kinderen het huis uit en/of begint er een totaal nieuwe levensfase door b.v. pensionering met heel vaak enorme impact op jullie relatie? Kortom, zou een stuk professionele begeleiding jullie kunnen helpen om samen een nieuwe fase van jullie leven in te gaan?

Je bent waarschijnlijk gewend om specialisten in te schakelen bij uiteenlopende zakelijke en/of huiselijke vraagstukken. Dat is een uitstekend idee, want je bent het waard om voor kwaliteit te gaan, zaken goed te laten verlopen en jouw eigen kwaliteiten optimaal te gebruiken. Als zeer ervaren personal coaches staan wij jou/jullie graag ter zijde om het beste te halen uit jouw/jullie relatie thuis met jouw partner. Want dat is altijd dé basis voor persoonlijk welzijn en optimaal professioneel succes.

Wat gaan we doen?

We inventariseren samen met jullie de vragen/thema’s die jullie hebben. Samen maken we dan een plan van aanpak. Deze is uiteraard 100 % op maat gemaakt en er volledig op gericht optimaal in te gaan op jullie beider behoeftes. Afhankelijk van de vraag zullen er individuele en/of gezamenlijke sessies volgen. De sessies gaan over jullie wensen en beweegredenen, over de communicatiepatronen binnen jullie relatie en over de dieperliggende behoeften en kwetsbaarheden. Wij garanderen jullie een emotioneel veilige setting waar vertrouwen kan groeien en begrip voor jezelf en voor jouw partner het cruciale uitgangspunt is.

  Hoe gaan we dat doen?

  Jij leidt een complex en druk leven en bent voor goede redenen gesteld op jouw privacy. De personal coaching sessies zullen daarom volledig aansluiten bij alle persoonlijke wensen:

  Dit zijn de opties:

 • Coaching via Skype/FaceTime, gefocust, gemakkelijk: Sessies duren over het algemeen 90 tot 120 minuten.
 • Face-to-face Coaching in onze locatie in Nijmegen.
 • Coaching op jouw wens locatie: bij jou/jullie thuis of op een andere gewenste locatie waar privacy is gewaarborgd.
 • Coaching Intensive: Een Intensive varieert meestal van 2 tot 4 dagen. 2 sessies van elk 90 – 120 minuten per dag werken optimaal. Intensives zijn ook in het weekend mogelijk.
 • Business Coaching: thema’s betreffen professionele en vaak ook daarbij behorende persoonlijke vraagstukken. Via Skype or FaceTime met Robert.
 • Aan tafel met Ingeborg & Robert’: een ‘let-your-hair-down fireplace chat’: Informeel komen wij bij elkaar op een locatie van jouw keuze: Jij /jullie vertellen ons wat jou/jullie bezig houdt en wij geven jou/jullie onze eerlijke en open feedback en delen onze kennis, expertise en mogelijke suggesties met jou/jullie.
 • Talen: Nederlands, Engels of Duits

  De coaching sessies worden gegeven door Ingeborg Weser, al dan niet in samenwerking met Robert Benninga.

  Informatie over de investering voor deze cruciale sessies geven wij graag op aanvraag.

ingeborg-uitgekniptIngeborg Weser

Het helpen hervinden van verbondenheid en liefde tussen mensen is wat mij al meer dan 30 jaar van mijn professionele leven motiveert. Als psycholoog en relatie coach voor paren, in het bijzonder voor paren met maatschappelijke en professionele verantwoordelijkheden en ambities, zet ik mijn brede ervaring en expertise vooral in om jullie diepere drijfveren, behoeften en dromen te leren kennen en te helpen deze waar te maken. Ik ben zeer geïnteresseerd in wat jou/julie beweegt als het om jouw relatie met jouw partner gaat en hoe jij succes en significantie in jullie leven kunt realiseren. Samen werken we aan het cruciale wederzijdse begrip, de verbetering van jullie communicatie, het (hernieuwd) versterken van liefde en verbondenheid tussen jullie beiden en daarmee het revitaliseren van jullie intieme leven samen.

benninga-zonderdas2Robert Benninga

Na mijn full-time vijf internationale corporate jobs van 1975 tot 1991 leg ik nu sinds 25 jaar als executive coach mijn focus op het cruciale belang van menselijke relaties in het bedrijfsleven voor het succes van de onderneming en de familie thuis. Succes in business begint in mijn en eigenlijk ieders ervaring altijd bij de solide manier hoe jij en ik met onszelf en de meest dierbare relaties in ons leven omgaan. De samenwerking met mijn levenspartner Ingeborg Weser maakt de beste begeleiding van mensen op privé en zakelijk vlak mogelijk en geeft iedere keer weer een enorme boost aan het leven voor diegenen die we mogen begeleiden. Afhankelijk van de situatie zal ik tijdens de personal coaching sessies aanwezig zijn en mijn expertise inbrengen. Tijdens meerdaagse coaching sessies en bij specifieke hulpvragen sta ik voor business vraagstukken ook als coach ter beschikking.

Geïnteresseerd in personal coaching?

Informatie over de investering voor deze cruciale sessies geven wij graag op aanvraag.