couplepowerklein

“Ingeborg and Robert’s Triple S Method paves the way to keeping the relationship with our partner in outstanding shape. I received a practical set of tools, frameworks and exercises to address and improve our daily couple dynamics.  I have refocused on meeting each other’s deeper needs rather than simply focusing on our behaviors. I highly recommend this Triple S training for Forums and believe it is also very impactful when couples go through it together.” Andrea Fernandez, Business Consultant, Berlin

Solid Relationships  →  Solid Lives  →  Solid Business

Wij, Robert Benninga & Ingeborg Weser, geloven dat ieder paar het enorme potentieel heeft een krachtig paar te zijn, te blijven of te worden. Sterker nog, wij vinden het absoluut noodzakelijk dat zich paren in de loop van hun relatie blijven ontwikkelen in het bijzonder als zij deel uit maken van een business environment met hoge standards en bijhorende stress. Waarom is dat zo belangrijk? Het is een bewezen feit dat partners in een krachtige relatie gelukkiger, gezonder, energieker, effectiever en succesvoller zijn en daarmee beter presteren. Op alle gebieden, op het werk, in hun privé leven en als ouders.

We verheugen ons op de gelegenheid om onze brede kennis, grote levenservaring en verfijnde expertise met jou te delen. Dit om jouw persoonlijke ontwikkeling een heerlijke boost te geven en jouw relatie met jouw partner te versterken en te (re)vitaliseren. Wij zelf zijn daar dagelijks mee bezig en genieten er volop van!

Ook al focust ons werk op liefdesrelaties, in de meeste gevallen hebben de inzichten en actiepunten net zo duidelijk betrekking op andere menselijke relaties zoals relaties tussen werkgever/leidinggevende en werknemer, collegae, teams en ‘last but not least!- zeer duidelijk ook op (de behoeftes van de) klanten: Denk aan de broodnodige kennis over effectieve communicatie, geven van positieve aandacht, omgaan met en uiten van emoties, oplossen van conflicten of meningsverschillen, omgaan met de andere sekse etc.

Nieuw boek!

Verbeter je relaties op het werk en thuis.

Meer info
Lancering boek op Nyenrode
Introductie Boek
 • ‘Verhoog Je LQ’ Audioboek PDF

  Vraag hier de .PDF bijhorend bij het LQ Audioboek aan.

  * indicates required


 • Laatste Vlog’s

  Ouderschap cursus verplicht? Vanuit het kind gezien! 👪

  Als ik dit filmpje opneem is het donderdag 22 februari. Weer een dag dat het…

  Read and watch more

  Zeer inspirerende Relatie Boost 1- daagse op zaterdag 4 februari

  Ons CouplePower Webinar is heel goed ontvangen door zo’n 500 deelneemsters en deelnemers. Op veler…

  Read and watch more

  GRATIS Webinar: Geluk & Succes in 3 stappen!

  Hello Tiger, I Love You! Wij wensen jou en de jouwen een voortreffelijk, sprankelend, gelukkig,…

  Read and watch more

  Touch me, Tiger! (8X) 🐯

  As a couple therapist I, Ingeborg Weser often hear the complaint: ‘We don’t touch each…

  Read and watch more

  Are you a real winner? 🏅

  The Olympic Games in Rio are finished. Great, wasn’t it? Did you enjoy the achievements…

  Read and watch more

  How open are you? (The JoHari Window)

  Openness with and for the person you share your life with is a great gift….

  Read and watch more

  The Attitude of Gratitude 🙏

  Feeling grateful is a very special feeling. It makes us feel open and truly enriched….

  Read and watch more

  How to make relationships really strong 💪

  How to make relationships really strong Strong relationships are great. Especially with your spouse, but…

  Read and watch more

  De beste manieren om jouw partner te veranderen 🙂

  De beste manieren om jouw partner te veranderen Hoe zou het zijn als je een…

  Read and watch more

  Heb je 6 seconden? 💏

    Hoe zou het zijn om elkaar iedere dag minstens één kus met een lengte…

  Read and watch more


Hoe kunnen wij gaan samenwerken?

 • CouplePower biedt paren en individuen in diverse netwerken en organisaties en bedrijven keynotes, webinars, workshops, retreats en individueel coaching trajecten
 • We nodigen in het bijzonder bedrijven en organisaties uit die uit ervaring weten dat professioneel success en significantie van hun leidinggevenden, managers en werknemers sterk wordt beïnvloed door de persoonlijke omstandigheden thuis in het gezin. Stress en ander ziekteverzuim gaan substantieel omlaag bij een solide en gezonder thuisbasis. Als wij ook hiervoor gepaste aandacht hebben zal zich dit vertalen in meer energie, creativiteit, innovatie kracht en betere en vooral stabiele prestaties.
 • In samenwerking met in onze activiteiten geïnteresseerde netwerken en groepen bieden wij naast keynotes etc. ook workshops en retraites aan, die geheel passend worden gemaakt voor de gewenste doelgroep. Hier is in het bijzonder te noemen onze bekende en zeer gewaardeerde ‘Wij samen – sterker dan ooit’ workshop (‘Houd me vast’).
 • Wij ondersteunen ExPat Gezinnen en hun bedrijven en organisaties bij de voorbereiding en de uitvoering van hun taken. Een partnerrelatie die onder deze omstandigheden stabiel en krachtig blijft is een sleutel factor voor blijvend goede werkprestaties en een verrijkende ervaring voor het hele gezin.

  Waar doe je het voor?

 • Het vinden van het optimaal evenwicht vinden tussen ‘boardroom’ en ‘bedroom’.
 • Het verkrijgen van bewezen kennis en concrete handvaten om de relatie sterk en stabiel te houden.
 • Om de relatie zodanig vooruit te brengen dat de partners meer verbondenheid, geluk, intimiteit en minder stress ervaren.
 • De verbetering van professionele en persoonlijke prestaties door meer energie, grotere creativiteit, hogere productiviteit en optimalere samenwerking.
  Wat zijn de doelen die gerealiseerd zullen worden?

 • Word samen met jouw partner een onoverwinnelijk team met de juiste individuele prioriteiten.
 • Vind een evenwicht tussen verbondenheid (‘WIJ’) en persoonlijke vrijheid.
 • Begrijp jezelf en jouw partner veel beter.
 • Krijg vooral veel meer en beter begrip voor de diepere behoeftes van jezelf en jouw partner.
 • Klik voor meer doelen

   

 • Word vertrouwd met de verschillen tussen mannen en vrouwen en leer hoe dat van voordeel kan zijn (persoonlijk en professioneel).
 • Vind het optimaal evenwicht tussen professionele doelen op het werk en persoonlijk geluk thuis.
 • Word expert in het versterken & repareren van de band met je partner ook na onvermijdbare situaties van misverstanden, conflicten en emotionele verwijdering.
 • Leer hoe je jullie relatie WARM kunt maken & houden (Welkom voor de ander, Accepteren, Repareren, Momentum en Met elkaar verantwoordelijkheid nemen) in plaats van KOUD (Kritiek, Onderuit halen, Uitstappen/afstand nemen, Defensief zijn).
 • Leer hoe jullie ook in een langdurige relatie kunnen blijven genieten van intimiteit en aanraking.
 • Versterk jouw relatie om nog betere ouders voor jullie kinderen te zijn.

VitaMindjeLogo-Groot

VitaMindjes-mockupVitaMindjes zijn korte en krachtige video’s die jou steeds zullen inspireren.

Robert Benninga

Velen gebruiken Robert’s expertise voor een doorbraak in hun persoonlijke en professionele leiderschap. Zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven van 17 jaar in topposities in 5 multinationals plus zijn 25 jaren ervaring met life coaching, performance training en impactvolle en interactieve sessies (zie o.a. www.mindpower.nl) scheppen een enorm solide vertrouwensbasis. Samen met Ingeborg ontstaat een hele bijzondere en uitnodigende mix voor de deelnemers om het oude los te laten en het nieuwe met groot elan op te pakken en te realiseren.

      robert@couplepower.nl
Meer info: www.mindpower.nl/robert-benninga/

Ingeborg Weser

Ingeborg is psycholoog en gespecialiseerd in de vernieuwing van liefde en verbondenheid in (partner-) relaties. Ingeborg (al dan niet in samenwerking met Robert) coacht paren om nog veel meer uit hun relatie te halen. Ze doet dat ook specifiek voor de uitdagingen van mensen met grote professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheden. Samen met Robert geeft ze inspirerende CouplePower Keynotes, Master Classes en Workshops die gebaseerd zijn op de nieuwste kennis op het gebied van relatiedynamiek (o.a. gebaseerd on jarenlange research en top relatie resultaten van collegae Sue Johnson en John & Julie Gottman) Ingeborg produceert, samen met Robert, ook educatieve videoprogramma’s voor paren die zo op hun eigen plek, in hun eigen tijd en in de veiligheid van hun eigen groeiproces mooie nieuwe stappen zetten.

 ingeborg@couplepower.nl

Tegenslagen in liefdesrelaties doen pijn. Doe er iets aan!

“Jouw beste vriend laat niets meer van zich horen, iedereen in het team is tegen jouw voorstellen, jouw baas maakt veel te veel kritische opmerkingen over jou, jouw partner lijkt steeds meer een vreemde te worden. Tegenslagen in persoonlijke relaties doen pijn. We voelen ons buitengesloten, alleen gelaten, afgewezen, bekritiseerd, gekleineerd of belazerd. Tegenslagen in relaties met anderen kunnen een bron van stress zijn, ons ver- ontrusten, bang maken. Dat is trouwens heel normaal en niet verbazingwekkend…” Vul hier rechts je naam en e-mail in om dit E-book gratis te ontvangen! Het E-book is een artikel geschreven door Ingeborg als onderdeel van het boek ‘Is het een tegenslag of juist een kans?’.

Download het E-book!Uw gegevens zijn veilig bij ons.

€195,-
The CouplePower Relationship Boost Follow-Up Video & Exercise Program.

8 Videos & 8 Exercises E-Program

[content_protector password=”only4you” cookie_expires=”0″ ajax=”true” identifier=”eprogram”]

Please fill in your name and email address below where we can send your free E-Program to.[/content_protector]