CouplePower Events

voor paren en individuen

Hello Tiger, I Love You!

Hoe wij in het leven staan, hoe wij onze relaties op het werk en met onze klanten vormgeven wordt heel sterk bepaald en is bijna altijd de natuurlijke resultante van de manier hoe wij thuis met ons zelf en onze dierbaren omgaan. Weten wij intuitief niet allemaal dat de basis van ons persoonlijk welzijn en ons professioneel slagen en functioneren enorm beïnvloed wordt door de relatie met onze partner thuis?

In deze CouplePower Events (Keynotes, Master Classes, Workshops en Retraites) leer je hoe je de relatie met jouw partner verder enorm kunt versterken. Je leert daarbij vooral wat er bij goede communicatie en interactie in menselijke relaties komt kijken. Deelnemers vertellen ons steeds weer dat ze naar aanleiding van zo’n CouplePower event ook heel anders zijn gaan kijken en omgaan met andere mensen zoals hun kinderen, familie, collegae en vooral ook hun klanten.

Wij werken heel graag met jou en jouw netwerk samen!

Ben je een privé persoon of een organisatie met een netwerk, waarin je nu al jouw relaties van tijd tot tijd waardevolle content biedt? Laten we dan concreet kijken hoe wij samen een mooi event kunnen organiseren! Neem graag vrijblijvend contact (link) op.

In zo een mogelijk samenwerkingsverband organiseer jij de set-up en de marketing/verkoop van het event en wij gaan het in overleg met jou inhoudelijk vorm geven. Uiteraard is er aan deze samenwerking een zeer interessant business model voor jou gekoppeld.


Keynotes, Master Classes, Workshops en Retraites

CouplePower biedt keynotes (30 – 90 minuten), Master Classes (1,5 tot 3 uur), Workshops (1 dag, 2 dagen, weekend) or retreats (meerdere dagen).

Alle events zijn interactief, bordevol inzichten en praktische handvatten en worden gegeven in een veilige, vriendelijke, begripvolle sfeer met een unieke mix van luchtigheid en diepgang, helderheid en authenticiteit. En in de uitvoering een zeer succesvolle mix van plenair, individueel en/of paarwerk, mogelijk video’s en rollenspellen door Ingeborg en Robert.

Samen met jou als mede organisator vinden wij het optimale formaat en de juiste inhoud die jouw publiek aantrekt en zal waarderen.

  Doelgroepen en thema’s

  De doelgroepen kunnen uiteenlopend zijn. Naast het werken met paren werken we juist ook veel met individuen zonder hun partner. Denk ook aan specifieke groepen zoals 50+ ers of (jonge) ouders.

  De thema’s kunnen o.a. zijn:

 • ‘Wij samen- sterker dan ooit’ ( De zeer bekende ‘Houd me vast’ workshop)
 • De liefde bewaren door de ups en downs van het leven
 • Effectieve en productieve communicatie
 • Positieve aandacht geven
 • Life-work balance
 • Als ouders een sterk team zijn
 • Intimiteit en seksualiteit in een langdurige relatie
 • Vergeving & loslaten
 • ‘Empty nest’: de kinderen gaan het huis uit
 • Met pensioen: elkaar opnieuw vinden
 • Jonge ouders: bij het eerste kind is het paar opeens met zijn drietjes met een enorme impact op de relatie
 • En nog heel veel meer – vertel ons jouw ideeën en wensen en we gaan dat 100 % op maat gemaakt uitwerken
Kom in contact

Workshop ‘Wij samen – sterker dan ooit’

Dit is onze meest gevraagde twee-daagse, en is primair gericht op paren die de kracht en het enorme potentieel van hun relatie met de partner thuis willen versterken: dé basis van alle succesvolle menselijke relaties. De Workshop bestaat uit een ingenieus stappenplan van 8 thema’s, die op elkaar aansluiten als een goed recept: Het leidt tot effectieve communicatie, meer openheid en emotionele nabijheid. Het ‘Power Couple’ in jullie komt weer los! De deelnemers zijn onverdeeld enthousiast over dit formaat: Meteen herkenbare, uit het dagelijkse leven gegrepen en zeer relevante inhoud. Uiteraard wordt 100 % privacy steeds gewaarborgd en het hele protocol is er op gericht dat niemand zich plenair hoeft uit te spreken. Uiteraard zijn we open voor vragen en beantwoorden die graag.

Deze prachtig en krachtig aansprekende workshop is gebaseerd op het bekende werk van de Canadese psychologe Sue Johnson, onder andere beroemd geworden door haar boek ‘Houd me vast’ (Kosmos, 2009)

Regelmatig maken wij ook een eendaagse variant van deze succes workshop.