‘Wij samen – sterker dan ooit’

Workshop informatie

De volgende thema’s komen in de eendaagse of tweedaagse variant aan bod:

 1. Hoe sterk is jullie band? Liefde en relaties begrijpen – waarom een gevoel van verbondenheid zo belangrijk voor ons is.
 2. Wat doe jij, wat is jullie gedrag? Waar en waarom het toch soms fout kan gaan in relaties.
 3. Hoe voel jij/voelen jullie je echt? Elkaars ‘pijnplekken’ onderzoeken, elkaar goed begrijpen, voor vol aanzien en je goed uitspreken.
 4. Wat zijn jullie diepere behoeftes? De behoeften leren kennen en leren benoemen.
 5. Hoe kunnen jullie negatieve communicatie stoppen, de verbinding repareren?
 6. Hoe kunnen jullie elkaar kwetsuren vergeven om elkaar opnieuw optimaal te vertrouwen?
 7. Hoe kan je de verbinding met jouw partner versterken door intimiteit, seks en aanraking?
 8. Hoe kunnen jullie in het dagelijks leven de liefde levend houden?

Hoe gaat deze Workshop in zijn werk?

  Wij, Ingeborg en Robert, nemen jullie mee door een programma van 8 modules.

  • Per module introduceren wij ieder onderwerp op uitnodigende en inspirerende wijze (plenair).
  • We kijken samen met elkaar naar verhelderende videofragmenten van paren die stilstaan bij en uit ervaring praten over de specifieke onderwerpen die in de Workshop aan bod komen.
  • Dit ter voorbereiding van de gestructureerde gesprekken die jullie aan de hand van duidelijke opdrachten met zijn tweeën voeren (puur individueel).
Kom in contact

Ervaringen van deelnemers

 • Ik heb zoveel geleerd in deze Workshop. Heel belangrijk voor de relatie met mijn partner en juist ook voor de relatie met mijn kinderen en andere mensen.


 • Deze Workshop gaf ons concrete en krachtige instrumenten om gesprekken te voeren, die in het dagelijks leven te vaak blijven liggen. Bij ons bleek er best wat ‘achterstallig onderhoud’ te zijn. Mijn vrouw en ik kregen vele nieuwe openingen om nu nog veel dichter bij elkaar constructief verder te gaan, we zijn weer bij onze kern, onze oprechte liefde voor elkaar.


 • In deze bijzondere Workshop kreeg ik vele nieuwe handvaten waarmee ik de verlangde verdieping in onze 17-jarige relatie nu verder kan gaan realiseren. Ik heb ongelofelijk veel zin om samen met mijn partner een nieuwe emotioneel verbonden fase in ons huwelijk in te gaan. Dank jullie wel Robert & Ingeborg. -Huub van Zwieten

  Huub van Zwieten
  - Huub van Zwieten

Voor wie is deze Workshop?

 • Deze inspirerende Workshop is bedoeld voor deelnemers, die hun relatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. En die begrijpen dat menselijke relaties belangrijk zijn en versterkt worden door een stevige boost aan positieve aandacht.
 • Naast paren ook voor individuen, die nu (nog) niet in een relatie zijn, kan deze Workshop uitermate geschikt zijn, zeker omdat het over algemene vraagstukken gaat die voor alle menselijke relaties relevant zijn.
 • Paren ervaren deze Workshop vaak ook als even heerlijk samen bijtanken.
 • Belangrijk en ook logisch: Deze Workshop is niet bedoeld en niet geschikt voor paren met manifeste relatieproblemen.

Organisatorische vraagstukken:

 • Deze Workshop wordt aangeboden aan groepen vanaf 10 paren. Door het zeer goed uitgedokterde protocol is er geen begrenzing aan het aantal deelnemers.
 • Voor een optimaal resultaat vraagt deze Workshop om een tijdsframe van minstens 1 dag en het liefst 2 dagen: bijvoorbeeld start vrijdag avond om 19 uur en einde zondag om 13 uur. Of begin zaterdag om 10 uur en einde zondag om 17 uur.
 • Ook een langere, volledig op maat gemaakte retraite (meer dan 2 dagen) doen we op verzoek op speciale locaties.
 • Contacteer ons a.j.b. voor verder bespreken van de vele mooie samenwerkings vormen.

Kom in contact