Dank je wel 🙌

29 dec 2015

2015 is bijna afgelopen, tijd om even stil te staan bij wat er was en wat gaat komen.
Wij willen in deze vlog stil staan bij JOU en jou van harte bedanken!

• We voelen ons dankbaar voor je vertrouwen en je aandacht.
• Je geeft ons energie om onze passie te volgen: paren erin te ondersteunen om dicht bij elkaar te blijven of nog veel dichter bij elkaar te komen, kwetsbaarheid in de relatie toe te laten en je steeds beter uit te spreken wat echt in je omgaat (het dus over je emoties en diepere behoeften te hebben).
• We vinden het ook fijn dat wij met elkaar het besef delen dat de relatie met je geliefde uitermate waardevol is en dé basis van verder persoonlijk en professioneel succes.
• Dank voor alle aanbevelingen, reacties, commentaren, lof en verbeterpunten en in het bijzonder deelname aan onze workshops. We genieten er enorm van en zullen er ook 2016 alles aan doen om jou en jouw levenspartner verder ten dienst te zijn.

Het is heerlijk weer even onze dankbaarheid uit te spreken. Het geeft kracht en een oprecht gevoel van verbondenheid en dat is altijd goed en belangrijk. In 2016 gaan wij o.a. we uitgebreid stil staan bij de ‘attitude of gratitude.’ Nu rest ons nog jou en jouw dierbaren een geweldig goed, gezond, gezellig, inspirerend en liefdevol 2016 te wensen!
Tot volgend jaar, in togetherness,

Ingeborg en Robert

Share

Comments

  1. Da’s een slimme Robert, al de dingen te noteren waar ik afgelopen jaar dankbaar voor was. 2015 was weer eens een buitengewoon zwaar jaar, maar zo houd ik weer even vol!
    Alle goeds voor 2016!

Comments are closed.