The Tiger is back! Speciaal voor Power Couples 🐯🐯

27 jan 2016

https://www.youtube.com/watch?v=mZV7HE_E0V0

Heb je vanmorgen in de spiegel gekeken en gezegd: ‘Hello Tiger, I love You?’ Robert heeft naar aanleiding van zijn boek ‘Haal het beste uit jezelf’ ooit een stikker gemaakt met deze kreet. Velen hebben deze stikker thuis of op het werk. Nog steeds komen er wekelijks tientallen aanvragen voor.

Wat wij de laatste tijd horen is bijzonder interessant. Mensen gebruiken de stikker niet alleen voor zich zelf maar ook voor hun geliefde. Gewoon om ze eraan te herinneren, dat dat dagelijkse schouderklopje niet alleen voor hen zelf geldt maar ook voor hun partner. Dat het fijn is om even je te laten blijken dat je aan elkaar denkt of waardeert. Wij hebben dit opgepakt: Kijk eens op de folder van de komende Power Couple Workshop in maart. Twee tigers sieren de voorkant: Twee zeer onafhankelijke sterke beesten die door samen te zijn nog veel krachtiger worden. We vinden hen een heerlijke metaphor voor Power Couples.

Deze metafoor herinnert eraan hoe individualiteit en relatie met elkaar in wisselwerking staan. Hoe noodzakelijk het is om verantwoordelijk te nemen voor je eigen gedrag in de relatie, voor gevoelens die in je opkomen en waar je iets met moet, het omgaan met conflicten en diepere behoeften, hoe je de intimiteit met elkaar levendig en de verbinding veerkrachtig houdt.

Dit heeft aandacht nodig. Net zoals je je tanden poetst, je piano stemt, je auto APK laat keuren. Een relatie heeft nodig dat je er soms even stil bij staat en samen op het goede spoor brengt. Dat klinkt misschien in eerste instantie als ‘hard werken’ en ‘moeten’, maar eigenlijk is dat alleen maar het geval bij relaties die wat verwaarloosd zijn. Dan gaat het niet soepel en soms moet zelfs de ‘brandweer’ aan de slag. Voor paren die er een gewoonte van maken om er regelmatig en vroeg bij te zijn is dit juist plezierig, is het fijn om met elkaar te groeien en te bloeien en elkaar steeds opnieuw te mogen verkennen.

De volgende mogelijkheid voor een plezierige quality time met elkaar komt eraan: Het Power Couple Weekend begint vrijdag, 4 maart s’avonds en gaat tot zondag 6 maart om 13 uur. Klik hier om de brochure te downloaden. Daar vind je aanvullende informatie. Belangrijk om te weten: In de 8 modules komt geen groepswerk aan te pas, je kijkt naar video’s en levensechte rollenspellen en je werkt heerlijk met je partner op basis van oefeningen, die als een goed recept werken. Dit is een weekend om samen bij te tanken. Het is bedoeld voor paren die Power Couples zijn, waren of willen worden. “Hello Tiger, I love you!”

PS 4 t/m 6 maart geven wij weer ons bekende Power Couple Relatieweekend.
Klik hier voor meer info over dit zeer inspirerende weekend.
Share

Comments

  1. I��ve noticed articles on this subject before, but never really paid attention to any of them. What caught my eye on this one was the use of many ideas to form one very strong conclusion!

Comments are closed.