Eerste CouplePower Vlog

18 feb 2015

Hoe zou het zijn als jij de kwaliteit van jouw relaties als nog sprankelijker, opener en inspirerender gaat ervaren?

En hoe zou het zijn als wij, Ingeborg Weser en Robert Benninga, jou daarvoor vanuit onze brede kennis en zeer uitgebreide ervaring regelmatig nieuwe ideeën en bewezen aanpakken aanreiken?

Het is onze liefdevolle intentie om je via regelmatige Vlogs te leren hoe je jouw persoonlijke maar zeker ook jouw professionele relaties kunt onderhouden en optimaliseren. Ook al is CouplePower in eerste instantie gericht op de kwaliteit van liefdesrelaties, de principes die erbij van pas komen zijn in veel gevallen direct toepasbaar op alle andere relaties in je leven: met familie, vrienden, buren, zakenrelaties, collegae etc. Dus kijk ernaar vanuit verschillende perspectieven en doe er je voordeel mee! Want het was, is en blijft zo: door betere relaties voel je je gewoon nog energieker, creatiever, gelukkiger en gezonder. De automatische resultante daarvan is het behalen van nog betere resultaten op alle gebieden van je leven. Lijkt jou dat wel wat?

In de vorm van Vlogs sturen wij jou dus vanaf nu regelmatig relatie-VitaMindjes toe. Met veel relatietips, food for thought en vriendelijke reminders. Want zoals iedereen maak ook jij deel uit van veelvuldige relaties. Laten we er samen het beste van maken! Je hebt 100 % recht op een hoog niveau van geluk, plezier, succes en échte aandacht voor jezelf, je dierbaren en alle andere mensen om je heen. Mogen wij je daarbij begeleiden? We bieden je onze beider expertises met warmte en enthousiasme aan.

Veel plezier met de eerste vlog!

Robert Benninga & Ingeborg Weser
www.couplepower.nl info@couplepower.nl

Share

Comments

 1. 1e vlog is leuk geworden!
  Gr. Mark

 2. Hoi Ingeborg en Robert,

  Ik kijk er naar uit om aan jullie Couples Weekend deel te nemen aankomend weekend!
  Helemaal na het kijken van dit Vlog.

  Warme groet,
  Esther

 3. wat een lekker blij berichtje!!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *