Robert 65 jaar – Het leven vieren

08 jul 2015

‘Vieren‘ is iets van alle culturen. Voor alles wat voor mensen belangrijk is zijn er rituelen, zoals het vieren van de seizoenen, van de geboorte en het eren van de dood en uiteraard van de leeftijd die duidelijk maakt hoe veranderlijk het leven is. Ja ja, Robert al weer 65 lentetjes jong… en Just Warming Up 🙂

Uiteraard is ook ieders relatie reden genoeg om gevierd te worden. De meeste paren doen dat 1x per jaar op de huwelijksdag of op een ander zelf gekozen dag. De relatie vieren betekent dat je erbij stil staat, dat je koestert wat je hebt. Dat je er bewust van bent hoe belangrijk en waardevol jouw partner in jouw leven is.

Celebrate Life! Vier je relatie ook of vooral in jouw dagelijks leven! Onthoud je niet van het plezier die jou/jullie dat geeft. Omdat niet alleen de gevierde persoon ervan geniet… juist ook diegene die de ander viert heeft er profijt van! Kijk hem of haar regelmatig diep in de ogen, geef een kus bij het wakker worden, druk je dankbaarheid uit en vertel elkaar als je blij met haar of hem bent.

We hebben twee suggesties.

  1. Praat met elkaar over de successen, die jullie bereikt hebben: de fijne dingen die jullie met elkaar mochten meemaken. Hoe hebben jullie samen daartoe bijgedragen? Hoe voelde het toen? Welke mooie Ankers heeft dat achtergelaten, die je steeds weer omhoog kunt trekken? Hoe vier jij jouw successen, zowel persoonlijk als zakelijk?
  2. Praat met elkaar ook over hoe stressbestendig jullie relatie is: sta stil bij ook juist de moeilijke tijden en situaties die jullie samen hebben doorstaan. Vertel tegen elkaar hoe jullie dat samen voor elkaar hebben gekregen. Welke sterke punten van jullie relatie kwamen er toen van pas? Wat heb je ervan geleerd om steeds weer sterker te staan?

Als je geen relatie hebt, dan kan je deze vragen uiteraard ook beantwoorden met betrekking tot jezelf, want juist de relatie met jezelf is ook Het Fundament van en voor een goed leven!

Deel hieronder a.j.b. wat deze vlog bij je losmaakt. Hoe vier jij het leven? Hoe vieren jullie als stel het leven?

Met liefdevolle groeten, Ingeborg en Robert

 

Houd me vast relatietraining

Om je relatie een welverdiende boost te geven!

Share

Comments

  1. Frank Terstappen Says: juli 8, 2015 at 9:23 pm

    Robert, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nog vele gelukkige en gezonde jaren erbij. Keep on going the good work!
    Warme groet uit Odijk,

    Frank Terstappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *